珠海商務小棧休閒訂房中心 » 大陸經驗分享區 » 夜猫流浪探险记1 :龙华镇中心篇{超多相}
本頁主題: 夜猫流浪探险记1 :龙华镇中心篇{超多相} 打印 | 加為IE收藏 | 收藏主題 | 上一主題 | 下一主題

skcathk

級別: 正八品-縣丞
發帖: 23
黃金: 1200 兩
貢獻值: 0 點
發文數: 0 篇
回應好評: 0 點
發文好評: 0 點
注冊時間:2015-05-28

夜猫流浪探险记1 :龙华镇中心篇{超多相}

猫仔自上次去完民乐探险后,觉得龙华呢个地方有深深既吸引力,加上又睇咁多ching出包胶介绍龙华热点,所以重阳猫团后返归休息抖足米青,又再出发北上去流浪探险啦,第一站系:龙华地铁站!

坐火车去福田口岸过完关坐龙线线到达龙华站,车上人多到不得了,证明龙华系劲多人住,呢头系龙华中心区乜都有热闹非常!出闸由A出口行落去,沿途好多日本料理,呢边应该好多日本人长驻做野,行行下见有间酒店既休闲中心有搞特价318,问过楼下部长话系环保口爆餐,仲俾相我睇话好多小妹妹,我就唔多信,呢d 细场不可靠,算吧,继续行!沿路见有间浪漫主题酒店,装修几令仲系粉色情调,啱晒沟掂条女一齐去呢度爆房,留底价钱数据备用先!

行行下见到有几间酒店都有休闲中心好多野玩,终走到路口,见到有间场系龙华达人YY兄提及开左好多年既L湾休闲中心,佢话去按过脚系肥c9,咁我就直奔二楼问部长按摩几银同有咩玩,佢话收168(+2一次性裤)按摩加手推,我觉得唔够尽兴,想走人去睇第二间,谁不知系走廊遇到一件白滑长腿女神,深深俘虑我的心,就妳啦!即指住佢要佢又正好佢刚上班有空,此刻心情开心到想弹上天咁济!

呢间房间还可以算宽敞干净,洗手间就花洒拆左无得冲凉,先去外面浴室冲就真是不是几方便,去冲完凉番来,就等我既江西白滑长腿令索幼技师黎,佢黎到先叫我伏系度,Part1佢帮我按摩,按得几舒服明显有老师教过,好难得又幼又令又识特骨,抵赞!跟住仲有指甲抓背抓patpat同捽袋袋摸棍仔,舒服到震!

做完一大轮前戏,就直入part2,佢对住我坐叫我升起身坐住佢大腿,先黎按摩袋袋同棍仔,慢慢按慢慢享受手法唔错,唔怪得呢间野开咁多年都屹立不倒!
然后佢就坐我身旁开始侍候我,我只手不停系佢身上游走,左手捽莲渣波,右手就穿后指插小妹妹,佢夹住大腿但我同佢不断角力,终于俾我成功抢滩,指插盘丝洞,插到佢湿晒西水不断流,可惜唔比奶西唔系就爽爆!

佢就呻吟淫声叫不停,又边奶我莲头边起机机,想试车牌,得撞撞车,算!我就不断渣不断插,终于兴奋到米青大爆发射到佢成身都系!事后佢帮我细心清洁,呢件江西白滑长腿魔女真系好掂,即抄牌下次必反啅,搞掂出走廊见有件轻中技师都几令,但佢走得好快无问到佢几号,埋单170真系好抵玩!

[ 此貼被skcathk在2016-10-23 21:00重新編輯 ]
本帖最近評分記錄︰
  • 頂端 Posted: 2016-10-23 20:51 | [樓 主]
    skcathk

沿路实拍相:

龙华线地铁上,劲多索令幼,左边间格衫件清纯可爱迷人,右边有条仔揽实果件好肉大波搞到我春心荡样!

到达龙华站啦!探险旅程开屌中!

同龙岗线布吉一样系架空月台, 劲多人落车!

月台落去即去搵A出口出去搵好野食!

记低尾班车时间先! 23:03尾车想玩完出番去福田要睇实时间啦!

地铁站旁就有个住宅商场好热闹又方便!

终找到出口拿拿林出去觅食!

附近街上热闹实况

旁边既批发市场

沿路过马路昅昅有咩好玩蒲点

见到有间香港仔好大间系卖港货既, 又咁啱我呢个香港仔路过~~

系咪话我? 港仔, 仲乜咁远过来搵食?

好多日本料理, 证明附近厂区有好多咸湿架仔过黎呢度搵食啰!

搵到城市便捷酒店,再行前D就大把野玩~!

兄弟们爆房浪漫性地哦!

就系呢间口爆细场,个部长话有大把索令幼帮你做环保口爆,我都唔系几信啰!

仲有日式烤肉, 嗜肉式至爱~~屌完补充下米青正!

对面又有休闲中心, 成个区都系~!

临时浴室实拍

房间实拍

冇得冲凉既厕所实拍

大战后大床实拍

今次侍候我既江西白滑长腿女神技师相

[ 此貼被skcathk在2016-10-23 20:58重新編輯 ]
    頂端 Posted: 2016-10-23 20:52 | 1 樓
    skcathk

这版内地狼友多, 特转了简体中文给大家, 广东话内容就大家慢慢细尝了,哈哈哈~~~
    頂端 Posted: 2016-10-23 21:02 | 2 樓
    farmer
    貼圖大師獎 灌水天才獎 愛心獎

級別: 守望相助
    發帖: 1522
    黃金: 51590 兩
    發文數: 243 篇
    回應好評: 129 點
    發文好評: 576 點
    注冊時間:2007-05-21

Re:夜S流浪探险记1 :龙华镇中心篇{超多相}

指插盘丝洞, 指插盘丝洞, 指插盘丝洞  重要的實情說三遍,,,

只能指插
    我還沒來得及去沾花惹草, 就被別人扒光拔光了
    頂端 Posted: 2016-10-25 20:35 | 3 樓
    ghighi

發帖: 125
    黃金: 3790 兩
    發文數: 2 篇
    注冊時間:2011-06-03

不错,图文都有,不错的文章啊,支持一下dage
    な州玩乐q群43408308
    頂端 Posted: 2016-11-03 07:04 | 4 樓
    王happy

級別: 未入流-縣典史
    發帖: 6
    黃金: 145 兩
    注冊時間:2016-10-21

很详细,感觉很真实,楼主辛苦了哈,请再接再厉
    頂端 Posted: 2016-11-07 11:49 | 5 樓
    wsyks

發帖: 8
    黃金: 300 兩
    注冊時間:2016-07-25

好久沒去龍華探訪民情 , 之前才聽說龍華貨色最好的K房被查封 ,
    妹子都轉戰其他家了  就不知道桑拿狀況如何?
    之前33D的川妹不知道還在不在 , 下次要再回去深入訪查一下~~
    本帖最近評分記錄︰
  • 一鵰一劍平生意,負盡狂名N百年
    頂端 Posted: 2016-12-08 11:14 | 6 樓
    farmer
    貼圖大師獎 灌水天才獎 愛心獎

級別: 守望相助
    發帖: 1522
    黃金: 51590 兩
    發文數: 243 篇
    回應好評: 129 點
    發文好評: 576 點
    注冊時間:2007-05-21

個把月前路過深圳,,,發現各個區仍有不少髮廊暗中營業。

不過他們只接熟客,本地客。 從外面根本看不出來。
    本帖最近評分記錄︰
  • 我還沒來得及去沾花惹草, 就被別人扒光拔光了
    頂端 Posted: 2016-12-11 14:15 | 7 樓
    fulyu

級別: 從七品-內閣中書
    發帖: 236
    黃金: 4700 兩
    注冊時間:2009-10-12

That is a great price for HJ.  What street is this place on?
    頂端 Posted: 2016-12-30 00:20 | 8 樓
    ukboy

級別: 從八品-八品典儀
    發帖: 105
    黃金: 2450 兩
    發文數: 2 篇
    注冊時間:2013-11-26

太详细了,有图有真相,近期就去玩玩,请问主题酒店里就有项目吗?
    頂端 Posted: 2016-12-31 04:01 | 9 樓
    Fatmike

發帖: 7
    黃金: 270 兩
    注冊時間:2016-10-12

照片很多,一直興奮的往下拉。結果。。。。。。
    好啦!看文字敘述也不錯!恭喜。
    頂端 Posted: 2017-01-21 18:39 | 10 樓
    michael16

發帖: 8
    黃金: 170 兩
    注冊時間:2017-01-28

有图有真相,多谢大大引导,不过最后那个图真的很鴾H阿
    頂端 Posted: 2017-02-08 00:38 | 11 樓
    funnypig

級別: 從八品-八品典儀
    發帖: 69
    黃金: 2013 兩
    注冊時間:2017-01-07

大大果然厲害, 圖文並茂。小弟收藏了。。。。
    頂端 Posted: 2017-04-17 23:13 | 12 樓
    珠海商務小棧休閒訂房中心 » 大陸經驗分享區

Total 0.018482(s) query 19, Time now is:05-25 09:29, Gzip enabled