珠海商務小棧休閒訂房中心 » 大陸經驗分享區 » 小貓上廣州1之會令教師後大鬧新朱古力城遇後生版真笠積神激戰屌爆索令黑珍珠(勁多相)
本頁主題: 小貓上廣州1之會令教師後大鬧新朱古力城遇後生版真笠積神激戰屌爆索令黑珍珠(勁多相) 打印 | 加為IE收藏 | 收藏主題 | 上一主題 | 下一主題

skcathk

級別: 從六品-州同
發帖: 25
黃金: 1500 兩
貢獻值: 0 點
發文數: 1 篇
回應好評: 0 點
發文好評: 0 點
注冊時間:2015-05-28

小貓上廣州1之會令教師後大鬧新朱古力城遇後生版真笠積神激戰屌爆索令黑珍珠(勁多相)

小貓上廣州1之會令教師後大鬧新朱古力城遇後生版真笠積神激戰屌爆索令黑珍珠(勁多相) E-mail 此主題給朋友
[按此打開]
同教主去FL嘆完世界後,佢返港去我就再北上去廣州會佳人去,約左高佻令令女教師食飯同去玩,即去坐和諧號去廣州站落,全程個半鐘度,到站就轉地鐵去公園前站,等令miss小芳到即齊去北京路進發去食飯談心去!

行過去北京路小芳話見有間好有特色既湘味鐵鍋魚店,佢之前有經過見到好多人食,但未食過想試,咁就一齊入去點左個鐵鍋大頭魚同火鍋配菜,上菜了魚湯鮮魚肉又新鮮好味,食飽飽就出去北京路行街街。

行到中段見有間電影院,睇睇有咩戲上,有套大片長城上左,即手機團購買飛,入去雙雙睇大片,手拖手享受溫柔鄉,淫貓手不斷在波邊及蟹邊游走爽到震,睇完佢話明早要加班,即陪佢去坐地鐵,剛好趕得切尾班車,整個goodkiss,貓仔夜游大行動正式開始!

上次去左火車站附近有條村見好多黑妹黑婆四周游走好熱鬧,今次即去巡視下,去到見真係黑影都無件,去買支野飲問下老板,原來已被趕晒去隔裡村,即火速叫電郵佬送我過去昅下!

去到果然不出所料,成條街都係黑人,不過見黑仔黑佬多,好多食店同士多用英文招牌好多黑人幫襯,依?間唔中有幾件令黑妹路過,又不時勾搭黑佬,似有野搞,我就在街上飲下野靜觀其變中……

不出所料呢條街係有料到,間唔中有住附近酒店黑G出黎搵食,我咁啱行到村口大路見有件激似後生版真笠積神,佢一個人坐酒店旁花槽邊隊啤邊閑坐,我就係旁邊挑逗佢,佢面帶微笑講”hello”,我即乘機搭嗲傾下,傾得開心問佢凍唔凍,要我俾溫暖佢嗎?佢淫笑: yes butneed rmb, 我問幾銀佢話三魚!ok成功,即搵佢去對面酒店開房大戰去!

入房佢醉醉地已各自除衫再入沖涼房洗白白先,一入去開花浴佢已同我水中簫吹到唧唧聲勁爽爆,a貨JJ認真夠晒狂野奔放,吹完又奶蓮頭又大車脷脷,車夠就洗白白抺身再上床激戰!

上床先大車一陣,佢再用黑妹神功同我咮蓮爽到震,然後環吹吹奏勁落力下下深喉,吹左成五,六分鐘,再上0.01套,一匹黑珍珠野馬騎上黎激情奔放狂搖擺,人令波大身型正係咪想騎爆我?無咁易呀!

我趁勢轉坐蓮邊奶蓮邊屌再大車,然後轉狗仔式啪啪啪望實肥大克屁股屌心情舒暢快感無比!最終男上邊狂大車邊開衡貓氏turbo引掣衝力狂屌爆佢出米青!估唔到小貓上廣州終得償心願食番件高佻令身型黑G !真係塞翁失馬,誤打誤撞食到件令克G證實貓仔一直以來服務淫民一顆熱誠既真心係會有回報既!
本帖最近評分記錄︰
  • 頂端 Posted: 2016-12-21 04:14 | [樓 主]
    skcathk

級別: 從六品-州同
    發帖: 25
    黃金: 1500 兩
    發文數: 1 篇
    注冊時間:2015-05-28

小貓上廣州1之會令教師後大鬧新朱古力城遇後生版真笠積神激戰屌爆索令黑珍珠

廣州沿路實拍

深圳上和諧號火車

到平湖新站

到廣州啦!

同令miss齊齊嘆鐵鍋魚,勁好味!

食飽睇完戲就坐地鐵真奔三元里開始巡巷行動

巡到腳軟食碗壯陽潮州牛肉丸河先!

去隔裡村再黎個地氈式搜查plan B

哈哈,昅到黑G同黑佬勾搭傾下business

同黑珍珠齊上酒店爽爽去!

激似真笠積神有緣屌到真係不枉過此生!
    頂端 Posted: 2016-12-21 04:15 | 1 樓
    farmer
    貼圖大師獎 灌水天才獎 愛心獎

級別: 守望相助
    發帖: 1522
    黃金: 51590 兩
    發文數: 243 篇
    回應好評: 129 點
    發文好評: 576 點
    注冊時間:2007-05-21

Re:小貓上廣州1之會令教師後大鬧新朱古力城遇後生,,,

记得以前 小北那裡的天秀大廈處(天橋上下)到了晚上就有黑妹出沒。

黑乎乎的,只能看身材選料
    本帖最近評分記錄︰
  • 我還沒來得及去沾花惹草, 就被別人扒光拔光了
    頂端 Posted: 2016-12-23 11:23 | 2 樓
    ghighi

級別: 正八品-縣丞
    發帖: 125
    黃金: 3790 兩
    發文數: 2 篇
    注冊時間:2011-06-03

好多照片啊,支持一下大哥的作品 hao wanle

好多照片啊,支持一下大哥的作品
    hao wanle
    な州玩乐q群43408308
    頂端 Posted: 2016-12-27 14:35 | 3 樓
    maxmore

級別: 未入流-縣典史
    發帖: 7
    黃金: 150 兩
    發文數: 0 篇
    注冊時間:2011-01-21

Re:小貓上廣州1之會令教師後大鬧新朱古力城遇後

照片很多,一直興奮的往下拉。結果。。。。。。
    好啦!看文字敘述也不錯!恭喜。
    頂端 Posted: 2017-01-08 12:51 | 4 樓
    eagle61301

發帖: 9
    黃金: 470 兩
    發文數: 2 篇
    注冊時間:2016-12-20

Re:小貓上廣州1

照片好多
    風景好漂亮
    不過想要別種風景啊
    還是謝謝大大的分享
    頂端 Posted: 2017-01-16 00:49 | 5 樓
    Fatmike

發帖: 7
    黃金: 270 兩
    發文數: 0 篇
    注冊時間:2016-10-12

Re:小貓上廣州1之會令教師後大鬧新朱古力城

太详细了,有图有真相,近期就去玩玩,请问主题酒店里就有项目吗?
    頂端 Posted: 2017-01-21 18:40 | 6 樓
    Accitysex

級別: 正五品-順天府治中
    發帖: 206
    黃金: 3605 兩
    發文數: 40 篇
    發文好評: 30 點
    注冊時間:2013-10-25

小貓上廣州

謝謝skcathk大大. 我只在曼谷吃過黑珍珠.18歲下半身翹又有力  
    頂端 Posted: 2017-06-07 06:02 | 7 樓
    珠海商務小棧休閒訂房中心 » 大陸經驗分享區

Total 0.021229(s) query 14, Time now is:12-11 23:59, Gzip enabled